Heeft je woning een verouderde uitstraling, maar is deze technisch nog op orde? Dan denken kopers vaak dat een dure verbouwing noodzakelijk is, waardoor het lastiger wordt om de woning snel en voor een goede prijs te verkopen. Maar met onze woning-metamorfoses kunnen we je verouderde woning een nieuwe uitstraling geven. Zelfs met een beperkt budget!

In de woning

We bieden metamorfoses voor alle ruimtes in de woning. Dus niet alleen de woon- en slaapkamers, maar ook badkamers en keukens. In iedere ruimte kijken we of we met creatieve oplossingen en een beperkt budget de verkoopwaarde kunnen verhogen. In veel gevallen kunnen we met lichtere kleurstellingen op de muren en plafonds ruimtes al een moderne uitstraling geven. Soms is er meer nodig zoals het leggen van een nieuwe vinyl, laminaat of tegelvloer.

woningmetamorfose verkoop
tuinmetamorfose

Buiten de woning

Is de beplanting in je tuin toch groter geworden dan gepland? Of heeft de buitenkant van je woning een verouderde uitstraling? Of mist je tuin sfeervolle plekken? Dan kunnen wij je helpen met een metamorfose van je tuin of het aanzicht van je woning!

Als een tuin vol en druk is geworden, zorgen wij dat licht en ruimte terugkomen in je tuin. Als je woning zelf een verouderde uitstraling heeft, geven we kozijnen en/of gevels een frisse kleur en vernieuwen we de aankleding . En als je tuin te weinig sfeer heeft gaan we aan de slag met kleurrijke beplanting en sfeervolle terrasaankleding.

Jouw investering en de opbrengst

Bij een woningmetamorfose krijg je geen dure en langdurige verbouwing maar gaan we snel aan de slag met alleen de verbeterpunten van je woning. Hierdoor haal je snel het optimale verkooprendement uit je woning!

Bekijk onze resultaten

Referenties

review bram braam

“Mijn woning had een donker schrootjes plafond en een donkere eiken keuken. Dit waren minpunten, want het was gedateerd en de potentiële kopers konden hier niet doorheen kijken. Het team van Woning Verkoopklaar ging hiermee aan de slag en binnen een week had mijn woning een nieuwe uitstraling. Alle kijkers wilden er zo intrekken en mijn huis was meteen verkocht!’’

Bram Braam
review jan van kaathoven

“In twee dagen tijd heeft het team van Woning Verkoopklaar mijn tuin getransformeerd van grauw en sfeerloos naar sfeervol en kleurrijk. Door de gehuurde tropische planten en terrasaankleding was de metamorfose helemaal niet duur. Ineens was de tuin het pluspunt van mijn huis.”

Jan van Kaathoven

Ja, ik wil hulp om mijn woning snel en voor de beste prijs te verkopen!

Neem nu contact op!

Wij beantwoorden graag al jouw vragen over onze diensten en services. Vul het contactformulier in en wij nemen je verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling!

Woningverkoopklaar
KVK: 73911178

BTW: NL002184415B07

E: info@woningverkoopklaar.nl
T: 073-8449029

Wij respecteren je privacy en verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.