Wil je hulp om je interieur op een betere manier te presenteren?
Wij bieden verschillende oplossingen die aansluiten bij jou en jouw woning. Onze oplossingen lopen uiteen van het restylen van je huidige interieur tot het verzorgen van een volledig nieuw interieur tijdens de verkoopperiode.

Hoe werkt verkoopstyling?

Als je graag verkoopt met behoud van je huidige interieur, dan kijkt onze verkoopstylist met je mee hoe je dit het best kunt presenteren. Zij geeft aan welke onderdelen bijdragen aan de woningpresentatie en welke niet. Tot slot neemt ze moderne woonaccessoires mee, zoals tafel-, bank- en bed-aankleding om ruimtes nog beter te presenteren zodat de potentiële koper zich direct aangesproken voelt tot jouw woning.

Als je woning al leeg staat of je interieur is verouderd, kunnen we je woning inrichten met een nieuw interieur. Hiervoor hebben we enkele exclusieve interieursets beschikbaar. Deze zijn te huur gedurende de verkoopperiode. Ook hebben we sweervolle tuinsets te huur, waarmee jij jouw tuin kunt omtoveren tot luxe buitenkamer.

verkoopstyling

Jouw investering en de opbrengst

Verkoopstyling is al mogelijk vanaf € 150,- inclusief btw en verdient zich voor vrijwel iedere woning meer dan terug. Verkoopstyling geeft potentiële kopers een veel beter beeld van de gebruiksmogelijkheden van jouw woning. Daarnaast zorg je met een interieur dat potentiële kopers aanspreekt dat zij het juiste gevoel krijgen bij jouw woning!.

Bekijk onze resultaten

Referenties

review Laura van regt

“Verkoopklaar heeft mij fantastisch geholpen bij de restyling van mijn woning. Met een paar kleine aanpassingen hebben we een aansprekend interieur voor een breed publiek gecreëerd. En met succes! Na de restyling kwamen er veel meer kijkers op mijn woning af zodat ik gelukkig snel kon verkopen.”

Laura van Regt
review marco gerrits

“Omdat ik al was verhuisd was stond mijn te verkopen woning leeg, Verkoopklaar heeft daarom mijn gehele woning ingericht met exclusieve huurmeubels en accessoires. Zelfs de tuin was aangekleed. Door de geweldige aankleding kon ik mijn woning voor een betere prijs verkopen.”

Marco Gerrits

Ja, ik wil hulp om mijn woning snel en voor de beste prijs te verkopen!

Neem nu contact op!

Wij beantwoorden graag al jouw vragen over onze diensten en services. Vul het contactformulier in en wij nemen je verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling!

Woningverkoopklaar
KVK: 73911178

BTW: NL002184415B07

E: info@woningverkoopklaar.nl
T: 073-8449029

Wij respecteren je privacy en verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.