Wil je weten hoe je jouw woning snel en voor de hoogste prijs kunt verkopen? Dan is ons Verkoopklaar advies iets voor jou! Tijdens het adviesgesprek bij jou thuis geven we je tips hoe je de woningpresentatie kunt verbeteren en hoe je de verkoopwaarde op een rendabele manier kunt verhogen.

Hoe werkt verkoopklaar advies?

Eerst kijken we samen naar de woning en tuin zelf; Wat zou je daaraan op een rendabele manier kunnen verbeteren zodat de verkoopwaarde stijgt? Daarna bespreken we hoe jij de woning het beste kunt presenteren. Met welk interieur en aankleding komen jouw woning en tuin het best tot zijn recht? Wat kun je beter wel of niet opruimen? Wat moet gereinigd of vervangen worden? En met welke foto’s kun je de woning het best online presenteren?

verkoopklaar advies

Jouw investering en de opbrengst

Na ons advies weet je hoe je de hoogste verkoopprijs uit je woning kunt halen. Zo kun je al snel  tussen de €5.000,- en € 50.000,-  extra verdienen bij de verkoop van je woning!  Een adviesgesprek bij jou thuis duurt ongeveer 1,5 uur en kost slechts € 200,- inclusief btw en reiskostenvergoeding. Het adviesgesprek is gratis als wij je mogen helpen om je woning verkoopklaar te maken.

Bekijk onze resultaten

Referenties

review bart van kollenburg

‘’In het adviesgesprek met Ronald reeg ik veel waardevolle adviezen  over de verbeterpunten van mijn woning en presentatie. Door hiermee aan de slag te gaan heb ik zeker  duizenden euro’s extra verdiend bij de verkoop.”

Bart van Kollenburg
review marij wiggers

“Tijdens het adviesgesprek werd mijn woning echt als marketing object bekeken. Hierdoor kwamen er verbeterpunten naar voren waarmee het team van Verkoopklaar direct aan de slag is gegaan. Mijn woning was hierdoor binnen een maand verkocht.”

Marij Wingens

Ja, ik wil hulp om mijn woning snel en voor de beste prijs te verkopen!

Neem nu contact op!

Wij beantwoorden graag al jouw vragen over onze diensten en services. Vul het contactformulier in en wij nemen je verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling!

Woningverkoopklaar
KVK: 73911178

BTW: NL002184415B07

E: info@woningverkoopklaar.nl
T: 073-8449029

Wij respecteren je privacy en verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.