Woning Verkoopklaar is een creatief en uniek bedrijf dat woningverkopers in heel Nederland helpt om hun woning snel en voor een optimale prijs te verkopen. Dit doen we door verkopers te helpen met het verbeteren van hun woningpresentatie en het uitvoeren van rendabele klussen die zorgen voor een hogere verkoopprijs.

Over Ronald

Oprichter Ronald van de Laar groeide op bij de plantenkwekerij van zijn ouders. Hierdoor werkte hij van jongs af aan in verschillende tuinen. Hij volgde de HBO-opleiding Vastgoed & Makelaardij en haalde daarna zijn masterdiploma voor de opleiding Planologie. Hij werkte voor Nederlandse banken op de afdeling bijzonder beheer, waar hij verantwoordelijk was voor het beperken van verliezen op (woning)hypotheken. Hij deed dit door samen met klanten, makelaars of notarissen te zorgen voor een zo optimaal mogelijke woningverkoop.

Tegelijkertijd begon hij in zijn vrije tijd aan de renovatie en metamorfose van diverse woningen. Hierdoor ontdekte hij zijn passie en talent voor het creëren van meerwaarde in woningen. Zo ontstond de wens om ook andere woningbezitters te helpen om het optimale verkooprendement uit hun woning te halen.

ronald van de laar

Het team

Ronald heeft een team van vakkundige klussers en verkoopstylisten verzameld waarmee we iedere woning optimaal en voor de beste verkoopprijs kunnen presenteren. Afhankelijk van de behoefte van de verkoper en de woning wordt een projectteam samengesteld. Op die manier zorgen we dat iedere woning de juiste aandacht krijgt om snel en voor optimale prijs te verkopen.

team van woning verkoopklaar

Referenties

review marij wiggers

“Tijdens het adviesgesprek werd mijn woning echt als marketing object bekeken. Hierdoor kwamen er verbeterpunten naar voren waarmee het team van Verkoopklaar direct aan de slag is gegaan. Mijn woning was hierdoor binnen een maand verkocht.”

Marij Wingens
review Laura van regt

“Verkoopklaar heeft mij fantastisch geholpen bij de restyling van mijn woning. Met een paar kleine aanpassingen hebben we een aansprekend interieur voor een breed publiek gecreëerd. En met succes! Na de restyling kwamen er veel meer kijkers op mijn woning af zodat ik gelukkig snel kon verkopen.”

Laura van Regt

Ja, ik wil hulp om mijn woning snel en voor de beste prijs te verkopen!

Neem nu contact op!

Wij beantwoorden graag al jouw vragen over onze diensten en services. Vul het contactformulier in en wij nemen je verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling!

Woningverkoopklaar
KVK: 73911178

BTW: NL002184415B07

E: info@woningverkoopklaar.nl
T: 073-8449029

Wij respecteren je privacy en verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.