Zijn je kozijnen toe aan een verfbeurt? Of heb jij andere klussen die zijn blijven liggen? Woning Verkoopklaar helpt je om het onderhoud van je woning op orde te brengen. Zo kun je jouw woning beter presenteren en sneller verkopen tegen een betere prijs.

Reparatie en onderhoud

Woning Verkoopklaar helpt je om het onderhoud binnen en buiten je woning op orde te brengen. In de woning repareren en verhelpen wij bijvoorbeeld: gescheurd stucwerk, losliggende tegels of laminaat, lekkages, klemmende deuren of kapot sluitwerk. Voorbeelden buiten de woningijn achterstallig schilderwerk, een verzakte stoep of een scheve schutting.

onderhoud en reparaties

Jouw investering en de opbrengst

Indien een potentiële koper een mankement of achterstallig onderhoud constateert, denkt deze vaak (onterecht) dat dit maatgevend is voor de rest van de woning. Hierdoor verlopen prijsonderhandelingen een stuk lastiger en wordt het moeilijker om de tegen de beste prijs te verkopen. Het is daarom verstandig en rendabel om mankementen en achterstallig onderhoud te verhelpen voordat je verkoopt.

Bekijk onze resultaten

Referenties

review orry van de voort

“Door de hulp van Woning Verkoopklaar kon ik mijn woning verkopen zonder mankementen, ik had hierdoor een betere onderhandelingspositie zodat ik kon verkopen tegen een betere prijs.”

Orry van der Voort
review Michel Langenberg

“Doordat Verkoopklaar het achterstallig onderhoud buiten mijn woning op orde heeft gebracht verbeterde de uitstraling van mijn woning enorm. Doordat de kozijnen, stoep en tuin als nieuw leken was mijn huis snel verkocht.”

Michel Langenberg

Ja, ik wil hulp om mijn woning snel en voor de beste prijs te verkopen!

Neem nu contact op!

Wij beantwoorden graag al jouw vragen over onze diensten en services. Vul het contactformulier in en wij nemen je verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling!

Woningverkoopklaar
KVK: 73911178

BTW: NL002184415B07

E: info@woningverkoopklaar.nl
T: 073-8449029

Wij respecteren je privacy en verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.